SAMSUN / BAFRA - Kelikler İlkokulu

Mrt

Yapılan törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında öğrenciler tarafından şiirler okundu,günün anlam ve önemi hakkında konuşmalar yapıldı.Programın ikinci bölümünde  okul korosu Çanakkale Şehitleri için hazırladıkları türkülerini seslendirdi.

Mrt

12 Mart Salı günü okulumuzda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma programı gerçekleşti.

Şbt

Detaylı bilgi için teknofest.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şbt

Saygı duruşu öncesi, ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu unutmamak, çocuklarımızın kendilerini koruyabilmelerini sağlamak amacıyla tatbikat yapıldı. Çalan siren sesiyle çök-kapan-tutun yapan öğrenciler, senaryo gereği depremin durmasıyla birlikte tahliye edildi.

Okul müdürü Mustafa DEMİRKAN ''Bu tatbikatları düzenli olarak gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

Ock

İL JANDARMA KOMUTANLIĞIMIZA BAĞLI EKİP TARAFINDAN İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ.EMEĞİ GEÇEN TÜM PERSONELE TEŞEKKÜR EDERİZ

Nis

Kutlama programımız 23 Nisan Cuma Saat 10.00'da Zoom programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Nis

1-2-3-4. Sınıflara yönelik Bafra Okuyor kapsamında ödüllü bilgi yarışması yapılacaktır. Ayrıntılar için aşağıdaki görseli inceleyiniz

Ayrıntılar için tıklayınız...